• Description

  Wie ben ik: Mijn naam is Amanda, ik ben een 28-jarige vrouw en speel ongeveer sinds mijn 12de gitaar. I.v.m. studie en allerhande andere dingen ben ik minder met gitaar spelen bezig geweest. Het is altijd een passie geweest, en ik zoek een band (liefst mensen vanaf circa 23 jaar en ouder) om mee te oefenen. In het begin zal ik er weer even in moeten komen, dus begint het echt alleen voor de lol. Als het klikt zou het altijd kunnen uitbreiden naar meer. Ik kan lead spelen maar heb voor nu voorkeur voor rythm.

  Muziek style: Mijn muzieksmaak is aardig breed. Symphonic metal, groove metal, progressive metal en alternative rock hebben mijn voorkeur. Een paar voorbeelden van bands en nummers binnen de genres waar ik naar luister: Lamb of God – King Me, Slipknot – The Devil in I, Nightwish – Ghost Love Score, Tool – The Pot, Deftones – Passenger, Incubus – Certain Shade of Green, Opeth – Heir Apparent, Alter Bridge – The End is Here, Wolves at the Gate – The Cure, Blackfield – Family Man, en ik vind losse nummers van Mumford & Sons – zoals Broken Crown, of Imagine Dragons – Natural of The Heavy – Short Change Hero ook goed… het is dus erg afwisselend. Voor mij is het voornamelijk belangrijk dat er ‘diepte’ in de muziek zit m.b.t. tekst, ik hou vooral van een beetje donkere muziek die iets met je doet.

  Ik kan ook wel zingen, maar gitaar spelen en zingen word voor nu lastig. Mogelijk met oefenen wordt dat beter.

  Heb je ook zin om voor de lol wat samen te jammen en eventueel samen door te groeien als band? Neem gerust contact met me op.

 • Photo
 • Video

 • You can find me here

  No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.