• Description

  Beste muzikanten,

  4KIX zoekt een nieuwe zanger(es) en een lead gitarist en als je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd bent dan kun je ons bereiken op: info.4kix@gmail.com. De naam 4KIX betekent: “voor de lol”, en dat vat simpel samen waarom wij als een band muziek maken. Maar natuurlijk willen we ook dat onze muziek door zo veel mogelijk mensen gehoord wordt, of dit nu optredens is of muziek online zetten.

  Wij schrijven onze eigen nummers met af en toe een cover voor de lol. Onze muziek stijl valt ergens tussen rock en pop zitten, met vleugjes van verschillende stijlen. Waardoor het moeilijk is om onze muziek onder een genre te beschrijven. Drie nummers die ons repertoire best goed samenvatten kun je vinden op onze Soundcloud: https://soundcloud.com/4kix. Op dit moment bestaan wij uit een drummer, rhythm guitar en toetsenist.

  Wij repeteren om de week, zaterdags voor vaak 6 uur, met pauzes natuurlijk. Vroeger oefende we iedere week 3 uur, maar door 6 uur samen te spelen kunnen we zowel onze eigen nummers oefenen en nieuwe nummers schrijven. Want als je samen muziek maakt en het leuk hebt dan vliegt de tijd en is 3 uur zo voorbij.

  Op dit moment repeteren wij bij Sounddog in Breda, maar aan het einde van dit jaar verhuizen we naar een eigen repetitieruimte in Hoogerheide. We zoeken iemand die de reis naar Hoogerheide binnen een redelijke tijd kan maken om zo de levensduur van de band te helpen. Maar carpoolen vanaf thuis of in combinatie met openbaar vervoer is mogelijk in overleg. We zoeken muzikanten van rond de 23-35 jaar, want onze eigen leeftijden zijn 24, 30 en 31. Maar val jij hierbuiten dan kun je altijd een email sturen om te kijken of er toch een klik is.

  Vocalist:
  Wij zoeken iemand die onze eigen nummers wil leren en samen met ons nieuwe nummers wil schrijven. Daarom zoeken we ook iemand die mee kan helpen in het schrijven van teksten en zanglijnen. Als je ook een instrument speelt dan is dat meer dan welkom, maar het liefste zoeken we wel iemand waarvan zang je prioriteit heeft.

  Lead gitarist
  Wij zoeken iemand die de taak van lead gitarist op zich wil nemen, dit betekent delen van onze bestaand eigen nummers en toekomstige eigen nummers zoals melodie, fills, solo’s, etc. Ook zoeken we iemand die actief wil meewerken in het schrijf proces. Helemaal perfect zou het zijn als jij ook af en toe tweede stem zou kunnen zijn.

  Heeft een of misschien zelfs beide van deze advertenties je aandacht getrokken, stuur dan alsjeblieft een e-mailtje onze kant op met een video of geluidsopname met jouw muzikale skills. Daarna nodigen we je graag uit voor een online interview (google hangout of iets in die richting) om kennis te maken en te kijken of er een beetje een klik is. Als er een klik is dan nodigen we je daarna graag uit voor een repetitie om samen met ons muziek te maken.

  We kijken uit naar jullie reacties,
  Tim, Yannick en Maarten van 4KIX

 • Video

 • You can find me here

  No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.