• Description

  Gitarist zoekt band…

  Wie ik ben? Ik ben Christiaan, ik ben van ‘83 en ik speel al 20 jaar muziek. Ik ben zoals vele gestart met gitaar en Metallica Nothing Else Matters… Nu jaren later speel ik een paar gitaren, bass en piano, Zing en heb wat studio ervaring.

  Ik heb jaren een eigen muziekband geleid, we speelde moderne (rock)gospel die we we combineerde met metal, jazz, bosa, salsa etc….

  Ik ben Megadeth, Metallica, RHCP, U2, Mumford, LeMC, etc… muziekstijl fan. Maar eigenlijk hou ik van alle goede muziek.

  Nu wegens verhuis en wijziging van gezinssituatie zoek ik een toffe (cover)rockband (mag ook metal zijn) die graag op zo hoog mogelijk niveau willen plezier maken. Dit regio Merchtem, Dendermonde, Londerzeel, Asse, etc… In de sport zou men zeggen een ‘café ploegske’. Liefst Covers, maar kan/mag gerust groeien naar eigen nummers. Het liefste speel ik samen met een sterke andere gitarist en, na verloop van tijd, worden de lead partijen verdeeld. Ik geloof persoonlijk niet in een ‘lead’ en een ‘backing’ gitarist… De beste muzikanten kunnen een stapje naar voor en een stapje naar achter zetten op podium indien nodig.

  Oefening liefst 1x om de 14 dagen, niet wekelijks… Naar aanleiding van optredens kan/mag het natuurlijk meer zijn.

  Ik kan mij engageren vanaf begin oktober.

  Ik heb in het verleden zelf wat amateuristische opnames gemaakt. Alle instrumenten speel ik zelf, behalve de drumcomputer. Voel je vrij eens te luisteren.

  https://www.dropbox.com/sh/au1ik10eufgw3jx/AAD11gxywyzA1pmqWMRef0D8a?dl=0

 • Photo
 • You can find me here

  No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.